Maia Sandu pregătește o falsificare masivă a alegerilor locale, acuză Ilan Șor

Ilan Șor i-a dat o replică dură Maiei Sandu, care a declarat că partidul lui ar fi controlat din exterior. Politicianul din opoziție a subliniat că formațiunea sa este condusă de poporul Moldovei, pe care Sandu îl distruge metodic. Mai mult, ea intenționează să fraudeze alegerile locale din toamnă.

„Maia Sandu ne-a acuzat astăzi că am fi dirijați de către cineva și că proiectele sociale și lucrurile bune pe care le realizăm ar reprezenta încă o tentativă de destabilizare. A uitat însă că tocmai ea este cea condusă de Bruxelles și Washington și direct de către ambasadori. Este adevărat că și pe noi ne conduce, doar că e vorba de poporul Republicii Moldova și nimeni altcineva. Toți banii pe care eu îi cheltuiesc și îi investesc în Moldova fie sunt bani câștigați de mine în alte țări, fie bani alocați de filantropi, care doresc să reconstruiască și să renască Moldova. Prin declarația de astăzi, Maia Sandu certifică ceea ce noi știam și fără asta, și anume că Maia Sandu pregătește o falsificare masivă a alegerilor locale”, a menționat Ilan Șor.

El consideră că toți cei cu șanse reale de a câștiga alegerile din toamnă vor fi persecutați de guvernarea PAS. „Iată de ce, Maia Sandu și Curtea Constituțională, care îi este subordonată, au interzis Partidul „ȘOR”. Maia Sandu înțelege că partidul ei are astăzi un rating mai mic de 10 la sută, în timp ce Partidul „ȘOR” ar fi luat de cinci-șase ori mai mult. Astăzi, oricine devine indezirabil pentru actualul regim este supus fie etichetării Partidului „ȘOR”, fie cercetat penal, fie altceva, care ar permite eliminarea candidatului din cursa electorală. Aceste alegeri, într-adevăr, vor fi un măcel între turma de oi PAS-iste și poporul Republicii Moldova. Sunt convins că e timpul de a duce turma oilor politice din PAS la măcelăria politică, și poporul Republicii Moldova o va face”, a subliniat Ilan Șor.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share