Alte știri

Maia Sandu prinsă cu minciuna de Ilan Șor! Ce dovezi a prezentat primarul de Orhei?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a fost acuzată de minciuni de către liderul Partidului Șor, primarul Municipiului Orhei, Ilan Șor. Într-o postare pe Facebook, Șor a arătat că Maia Sandu a mințit public dar și a luat-o în derâdere pe lidera PAS pentru că și-ar fi stabilit prețul de 200.000 de lei.

Maia Sandu ar fi spus la mai multe surse de mass-media că a trimis un mesaj la adresa electronică a Partidului Șor. Primarul de Orhei însă a postat un printscreen cu ultimele mesaje venite la adresa lor, unde nu era nici un mesaj din partea Maiei Sandu sau a formațiunii pe care o conduce aceasta.

Șor se întreabă prin ce modalitate i-a trimis Sandu scrisoarea, „oare prin intermediul unui porumbel sau a unei sticluțe?” Primarul Orheiului rămâne optimist în privința scrisorii, spunând că ar vrea să o vadă totuși. Totodată spune că a înțeles din interviul cu Maia Sandu că aceasta și-a stabilit prețul de 200 de mii de lei, deși spunea că nu se vinde. „Ambii știm însă că în fiecare lună ascundeai plicurile cu bani în perioada de conducere a PLDM-ului.” spune Ilan Șor.

În cadrul aceleiași postări, Șor spune că ar putea să achite acele 200.000 de lei, dar ca om de afaceri înțelege că nu trebuie să cheltuie bani pe ceva inutil, pe ceva care nu are demnitate.

loading...

Comments are closed.