Maia Sandu reacunoaște: “Andrei Năstase a pierdut alegerile pentru că nu s-a adresat unioniștilor”

Maia Sandu, Andrei Năstase, PAS, Platforma DA, PPDA, ACUM, blocul ACUM, de ce a pierdut Nastase alegerile, alegerile locale, alegeri Chisinau, Nastase unionisti, Nastase APCE

Chiar dacă spune că nu-l critică pe Andrei Năstase pentru faptul că a pierdut alegerile din Chișinău, Maia Sandu recunoaște că unul din motivele înfrângerii ar fi ignorarea segmentului unionist.

„Eu cred că în această campanie, Blocul ACUM a fost mai puțin atractiv pentru alegătorii unioniști din Chișinău”, a declarat Maia Sandu într-un interviu pentru UNIMEDIA.

„Întotdeauna există motive și obiective și subiective, care răspund și de organizarea campaniei, și de capacitatea noastră de mobilizare. De exemplu, eu cred că în această campanie, Blocul ACUM a fost mai puțin atractiv pentru alegătorii unioniști din Chișinău. Aici există și explicații obiective, pentru că anumiți lideri de pe acest segment au ales să îl atace pe candidatul Blocului ACUM, dincolo de asta și noi cred că a trebuit să facem o campanie mai serioasă. Este important să învățăm aceste lecții, să nu aruncăm vina pe unul sau pe altul și să mergem mai departe, pentru că avem acum de luptat cu Igor Dodon, care devine pericolul cel mare pentru Republica Moldova”, a mai explicat Maia Sandu.

Amintim că Andrei Năstase a fost criticat dur de către unioniști pentru votul dat Federației Ruse la APCE.

Total
0
Shares
Total
0
Share