Maia Sandu refuză să comenteze dosarul de corupție în cazul drumului Leova – Bumbăta

Președintele Maia Sandu a refuzat să facă comentarii cu privire la presupusele acte de corupție descoperite în Administrația de Stat a Drumurilor în cadrul dosarului penal privind construcția recentă a drumului Leova – Bumbăta, scrie Bani.md

Potrivit informațiilor, pentru o distanță de aproape 3,6 km, suma de 250 de milioane de lei a fost cheltuită, stârnind îngrijorări cu privire la eficiența utilizării fondurilor publice. Maia Sandu, într-o declarație scurtă, a evitat subiectul corupției și a declarat că așteaptă rezultatele anchetei pentru a face comentarii concrete.

În data de 14 decembrie, Administrația de Stat a Drumurilor a confirmat desfășurarea perchezițiilor în birourile de serviciu ale unor angajați ai întreprinderii, în cadrul unei cauze penale. Informația a fost confirmată și de către Procuratura Anticorupție, care a emis un comunicat în acest sens.

Președintele Maia Sandu refuză să comenteze corupția de la Administrația de Stat a Drumurilor în dosarul penal care vizează construcția recentă a drumului Leova – Bumbac, unde pentru aproape 5,9 km de drum s-au cheltuit 250 e milioane de lei. ASD este subordonată Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, conduse de fostul șef al administrației prezidențiale, Andrei Spînu.

Total
0
Shares
Total
0
Share