Politic

Maia Sandu reunește echipa lui Vlad Filat! ACUM Binomul devine Trinom

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a hotărât să participe la alegerile parlamentare din februarie 2019 alături de blocul ACUM, din care fac parte PAS și Platforma DA. Anunțul a fost făcut duminică, după o ședință a conducerii PLDM.

Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu a salutat decizia Consiliului PLDM de a participa la alegeri împreună, la fel și liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Liberal-democrații, pe vremuri principal partid de guvernământ în R. Moldova, se află acum în sondajele de opinie sub pragul reprezentării parlamentare. În această vară ei au participat deja alături de PAS și PPDA la o campanie de proteste în cadrul Mișcării de Rezistență Națională ACUM.

Blocul electoral ACUM a fost constituit pe data de 3 noiembrie din binomul PAS cu DA, însă odată cu cooptarea PLDM în această alianță binomul devine oficial Trinom.

Amintim că Maia Sandu a aderat la PLDM în toiul furtului miliardului, declarând la emisiunea lui Gheorghe Gonța că scopul ei în 2014 a fost să adune voturi pentru Vlad Filat și că acest lucru i-a reușit (vedeți video mai jos).

loading...

Comments are closed.