Politic

Maia Sandu s-a simțit vizată de ÎNREGISTRĂRILE lui Iurie Renită? Replica șefei PAS pentru deputatul Platformei DA

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce pe data de 6 ianuarie curent, deputatul fracțiunii PPDA, Iurie Reniță, a declarat că i-a fost transmisă o înregistrare de la Parlament, când în seara zilei de 7 iunie 2019, nume sonore din blocul ACUM insistau să fie acceptate toate condițiile lui Igor Dodon, astăzi, Maia Sandu a venit cu o replică.

Șefa PAS se declară convinsă că a procedat corect atunci când a ales să facă o alianță cu PSRM.

„Eu cred în continuare că noi am procedat corect atunci când ne-am asumat acea decizie, de a merge într-o majoritate cu socialiștii.” a declarat șefa PAS, Maia Sandu, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului.

De cealaltă parte, deputatul fracțiunii Platforma DA, Iurie Reniță, a declarat că la momentul potrivit va publica înregistrările.

„Înregistrare sonoră de la parlament (este incredibil cum și cine a făcut-o!) din seara zilei de 7 iunie 2019, când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării “aliansului” cu socialiștii lui Dodon.

(…)Vis-à-vis de înregistrarea sonoră va asigur că sunt nume “sonore” din blocul ACUM care insistau, cu orice preț, să acceptăm toate condițiile lui Dodon pentru formarea coaliției parlamentare și a componenței guvernului, cu nume de familie concrete (încă din acea seară a fost foarte clar cine sunt, în realitate, dodonistii “noștri”), a scris Reniță pe Facebook.

Citește și: FOTO // După ce au fost la guvernare au apărut banii? PAS-ul Maiei Sandu are sediu cu 4 etaje în inima Chişinăului

loading...

Comments are closed.