Maia Sandu s-a simțit vizată de ÎNREGISTRĂRILE lui Iurie Renită? Replica șefei PAS pentru deputatul Platformei DA

Maia Sandu, Iurie Reniță, Maia Sandu îi răspunde lui Reniță, PAS, Platforma DA, ACUM, blocul ACUM, înregistrările lui Reniță, alianța cu PSRM

După ce pe data de 6 ianuarie curent, deputatul fracțiunii PPDA, Iurie Reniță, a declarat că i-a fost transmisă o înregistrare de la Parlament, când în seara zilei de 7 iunie 2019, nume sonore din blocul ACUM insistau să fie acceptate toate condițiile lui Igor Dodon, astăzi, Maia Sandu a venit cu o replică.

Șefa PAS se declară convinsă că a procedat corect atunci când a ales să facă o alianță cu PSRM.

“Eu cred în continuare că noi am procedat corect atunci când ne-am asumat acea decizie, de a merge într-o majoritate cu socialiștii.” a declarat șefa PAS, Maia Sandu, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului.

De cealaltă parte, deputatul fracțiunii Platforma DA, Iurie Reniță, a declarat că la momentul potrivit va publica înregistrările.

„Înregistrare sonoră de la parlament (este incredibil cum și cine a făcut-o!) din seara zilei de 7 iunie 2019, când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării “aliansului” cu socialiștii lui Dodon.

(…)Vis-à-vis de înregistrarea sonoră va asigur că sunt nume “sonore” din blocul ACUM care insistau, cu orice preț, să acceptăm toate condițiile lui Dodon pentru formarea coaliției parlamentare și a componenței guvernului, cu nume de familie concrete (încă din acea seară a fost foarte clar cine sunt, în realitate, dodonistii “noștri”), a scris Reniță pe Facebook.

Citește și: FOTO // După ce au fost la guvernare au apărut banii? PAS-ul Maiei Sandu are sediu cu 4 etaje în inima Chişinăului

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share