Maia Sandu se află în pitorescul cadru alpin de la Lacul Bled, Slovenia

Maia Sandu se află în Slovenia

Maia Sandu se află în Slovenia, unde participă la Forumul Strategic de la Bled. În marja conferinței internaționale, șefa statului va avea mai multe întrevederi cu oficiali europeni.

Forumul Strategic de la Bled este o platformă globală pentru generarea de idei și schimbul de opinii despre societatea contemporană și viitorul său. Este dedicat creării unui lume durabile, oferind viziuni și soluții strategice pentru cele mai presante probleme de astăzi și de mâine.

Ca o platformă a incluziunii și diversității, își propune să adune cât mai mulți participanți diferiți și să disemineze opiniile lor prin evenimente, discuții, mese rotunde, proiecte, analize și publicații.

Evenimentul central anual al său – conferința internațională Forumul Strategic de la Bled – este principala conferință din Europa Centrală și de Sud-Est și are loc la sfârșitul lunii august în pitorescul cadru alpin de la Lacul Bled, Slovenia. Conferința reunește participanți din diverse domenii cu cunoștințe variate, încurajându-i să-și schimbe opinii și să genereze idei pentru a aborda provocările prezentului și viitorului. În plus, conferința oferă și o oportunitate unică pentru întâlniri personalizate și networking cu părțile interesate regionale și globale.

Forumul Strategic de la Bled este un proiect intragovernmental al Republicii Slovenia.

Total
0
Shares
Total
0
Share