Politic

Maia Sandu se vede deja Președinte de țară? Iată motivul pentru care nu a candidat la Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, a dat de înțeles la ProTV Chișinău că a renunțat să candideze pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor parlamentare noi din circumscripția Hâncești, deoarece țintește funcția de președinte. 

Maia Sandu a mai spus că oamenii n-ar fi înțeles-o corect, dacă acum candida pentru funcția de deputat, iar ulterior renunța la fotoliul din Parlament în favoarea fotoliului de Președinte al țării.

„Nu e frumos să ceri oamenilor votul, apoi să pleci din acea funcție. Nu sunt cea mai potrivită pentru această funcție, dat fiind faptul că cel mai probabil voi candida la prezidențiale.”, a punctat fostul Premier demis prin moțiune de cenzură.

Telegraph.md amintește că fostul partener politic al Maiei Sandu, liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat că la aceste alegeri nu se va mai retrage în favoarea liderei PAS. Mai mult, Năstase insistă ca nici Maia Sandu să nu candideze, pentru a fi identificat un candidat unic, din afara partidelor politice, care l-ar putea învinge pe Igor Dodon.

Citește și: Grigore Cobzac a denunțat metoda prin care a fost linșat politic de Maia Sandu și PAS

 

 

Comments are closed.