Social

MAIB va dona 500 000 lei spitalului “Toma Ciorbă” pentru a-l susţine în lupta cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

MAIB a decis să doneze suma de 500 000 lei Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”. Suma va fi direcţionată pentru susţinerea materială a personalului medical implicat în lupta împotriva COVID-19, dar şi pentru achiziţia aparatajului medical vital şi consumabilelor necesare.

„Moldova Agroindbank împărtăşeşte convingerea că suntem MAIBuni în eforturi comune şi că inclusiv o situaţie precum este cea cauzată de COVID-19 constituie un catalizator care să unească întreaga societate şi să ne mobilizeze la fapte bune.” este p[rerea celor de la MAIB.

„Stimaţi lucrători medicali, vă mulţumim pentru profesionalism, dedicare şi pentru că şi-n aceste circumstanţe demonstraţi prin propriul exemplu că dincolo de profesionişti, dincolo de problemele sistemului, aveţi o inimă cât galactica de mare, dedicându-vă totalmente pentru a restabili starea de sănătate a fiecărui pacient! Apreciem maniera responsabilă în care staţi la straja sănătăţii şi îngrijiţi persoanele dragi nouă – cetăţenii Republicii Moldova”, a declarat Serghei Cebotari, Preşedintele MAIB.

Pentru că ne pasă” – este mesajul comunicat de Moldova Agroindbank de la primele semne ale răspândirii COVID-19.

Pentru că apreciem” – este mesajul pe care îl adresează astăzi echipa MAIB în mod special medicilor, asistenţilor, infermierilor, întregului personal care lucrează în clinici şi spitale pentru a salva vieţi omeneşti!

Întreaga echipă MAIB este convinsă că prin responsabilitate şi spirit civic  pericolul provocat de COVID-19 va fi depășit.

MAIB îndeamnă sectorul privat să se implice, să susţină instituțiile medicale în lupta cu COVID-19.

Citește și: „Medpark” lansează o linie de suport telefonic pe durata stării de urgență

loading...

Comments are closed.