Mâine și miercuri, ASP nu va perfecta buletine și permise în termene restrânse

 

Agenția Servicii Publice anunță că în zilele de 11 și 12 iulie 2023, în legătură cu trecerea la noul sistem de personalizare a documentelor de tip cartele, nu se vor recepționa cererile pentru eliberarea buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, a permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare în următoarele termene restrânse: în ziua adresării și o zi lucrătoare.

În această perioadă, cetățenii pot depune cererile pentru eliberarea buletinului de identitate, a permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare în orice alt termen (5, 10 sau 20 de zile lucrătoare). În caz de necesitate, beneficiarii de servicii pot solicita concomitent eliberarea buletinului de identitate provizoriu pe perioada confecționării buletinului de identitate.

De asemenea, este important de menționat că, din același motiv, în perioada 11-14 iulie 2023, va fi sistat procesul de recepționare a cererilor pentru modificarea termenului comenzii în cazul persoanelor care au solicitat anterior eliberarea buletinului de identitate, permisului de conducere și certificatului de înmatriculare în termene mai extinse (3, 5, 10 sau 20 de zile lucrătoare).

Pentru a evita eventualele inconveniențe, se recomandă cetățenilor să planifice în prealabil depunerea cererilor și să ia în considerare aceste modificări temporare.

Total
0
Shares
Total
0
Share