Mamă a 3 copii ucisă în sectorul Botanica al Capitalei: cadavrul lăsat să zacă într-un microbuz!

Poliția Avertisment pentru șoferii din Moldova, mai jizdan, pinzari igp, inspectoratul national de patrulare, inp, conditii meteo nefavorabile, atentie la drum, accidente rutiere, chisinau strazi 

Cadavrul unei femei în vârstă de 32 de ani a fost găsit aseară pe bancheta din spate a propriului microbuz. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 21:00, pe strada Nicolae Titulescu, din sectorul Botanica al capitalei, scrie Deschide.MD.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația și a declarat că microbuzul aparține victimei, iar aceasta era căutată de oamenii legii, după ce în seara de marți, 9 iulie, rudele au sesizat IP Botanica despre faptul că femeia a ieșit dimineață din casă și nu s-a mai întors. „Nu există niciun suspect, însă se interprind toate măsurile legale pentru stabilirea acestora”, a spus Stati.
 
Surse, care au cerut păstrarea anonimatului, au povestit că femeia era căsătorită și avea trei copii, cel mai mare are 8 ani, iar cel mai mic are 2 anișori. „Medicii legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă. Preliminar s-a stabilit că femeia a fost strangulată, iar pe buza superioara și pe brațul stâng, au fost depistate mai multe echimoze, caracteristice maltratării”, a spus sursa.
 
În prezent oamenii legii au pornit o cauză penală și urmează să stabilească identitate făptașului, dar și toate circumstanțele în care a fost omorâtă femeia.
Total
0
Shares
Total
0
Share