Alte știri

Mamă a 3 copii ucisă în sectorul Botanica al Capitalei: cadavrul lăsat să zacă într-un microbuz!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cadavrul unei femei în vârstă de 32 de ani a fost găsit aseară pe bancheta din spate a propriului microbuz. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 21:00, pe strada Nicolae Titulescu, din sectorul Botanica al capitalei, scrie Deschide.MD.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația și a declarat că microbuzul aparține victimei, iar aceasta era căutată de oamenii legii, după ce în seara de marți, 9 iulie, rudele au sesizat IP Botanica despre faptul că femeia a ieșit dimineață din casă și nu s-a mai întors. „Nu există niciun suspect, însă se interprind toate măsurile legale pentru stabilirea acestora”, a spus Stati.
 
Surse, care au cerut păstrarea anonimatului, au povestit că femeia era căsătorită și avea trei copii, cel mai mare are 8 ani, iar cel mai mic are 2 anișori. „Medicii legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă. Preliminar s-a stabilit că femeia a fost strangulată, iar pe buza superioara și pe brațul stâng, au fost depistate mai multe echimoze, caracteristice maltratării”, a spus sursa.
 
În prezent oamenii legii au pornit o cauză penală și urmează să stabilească identitate făptașului, dar și toate circumstanțele în care a fost omorâtă femeia.
loading...

Comments are closed.