Mama care și-a pierdut din imprudență bebelușul în stradă, riscă 4 ani de închisoare pentru moartea copilului

Femeia care și-ar fi pierdut din imprudență bebelușul în stradă, riscă 4 ani de închisoare, politia moldova, igp pinzari, mai jizdan, codul penal 

La 28 noiembrie, ora 4 dimineața, polițiștii au fost sesizați precum că într-o localitate din raionul Nisporeni, a fost găsit pe marginea drumului un bebeluş. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă şi o ambulanţă care au depistat un copil în vârstă de un an și patru luni, fără semne de viaţă.

Audiată de polițiști, mama copilului, o femeie de 29 de ani, s-a încurcat în declarații. Aceasta a spus polițiștilor că împreună cu vecinii au consumat băuturi alcoolice la ea acasă. Apoi, ar fi luat copilul și s-a pornit la vecini pentru a consuma alcool în continuare. Dimineața, fiind deja acasă a depistat că micuțul nu este lângă ea, astfel, nu ține minte cum a ajuns copilul în stradă.

Poliţia a inițiat o cauză penală pentru lăsarea în primejdie din imprudență a unei persoane care se află într-o stare periculoasă pentru viaţă şi este lipsită de posibilitatea de a se salva din cauza vîrstei fragede sau înaintate, a bolii sau a neputinţei.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și a lua o decizie legală.

Total
0
Shares
Total
0
Share