Mama și tatăl unei copile din Italia au fost arestați pentru că au omorât micuța în bătăi

Tragedie la Santa Maria a Vico, o comună din provincia Caserta, regiunea Campania, Italia, unde o fetiță de doar 45 de zile a fost găsită fără suflare în pătuțul ei, în urmă cu câteva săptămâni, scrie Observatornews.ro

O dramă teribilă, despre care presa din Penisulă dezvăluie acum detalii înfiorătoare.

La scurt timp după nenorocire, părinții copilei – Emanuele Savino, 26 de ani, și Anna Gammella, 19 ani – au fost acuzați că ar fi provocat moartea fiicei lor. Polițiștii i-au arestat atunci pentru omucidere voluntară și maltratare în familie, cuplul ajungând la închisoare. Însă realitatea care a apărut după două luni de investigații, conduse de Parchetul Santa Maria Capua Vetere și carabinierii Maddaloni, este și mai înfricoșătoare decât părea la început.

Potrivit anchetatorilor, moartea micuței nu a fost provocată doar apa clocotită cu care părinții o spălaseră, ci și de nenumăratele bătăi la care micuța a fost supusă în scurta ei viață.

Tatăl ar fi lovit-o pe micuța Aurora în față

Carabinierii au început ancheta imediat după moartea fetiței, pe 2 septembrie, oamenii legii reușind să reconstituie succesiunea evenimentelor care au dus la moartea nou-născutului. Din verificări a reieșit, printre altele, că tatăl și-ar fi lovit cu violență bebelușa, provocându-i un traumatism cranio-facial concusiv contondent, care ar fi avut drept rezultat o dublă fractură osoasă și un hematom subdural emisferic stâng. Jurnaliștii publicației Today Cronaca scriu că bărbatul ar fi lovit-o în față cu atâta forță, încât i-a rupt o parte din craniu.

Ambii părinți, deși au observat că fiica lor are dureri cumplite, nu i-au asigurat tratament medical, provocându-i astfel moartea. Investigațiile au scos la iveală acte repetate de maltratare asupra mcuței, pe al cărui trup firav medicii au găsit vânătăi, echimoze, escoriații și chiar arsuri.

Tatăl de 26 de ani a fost dus la închisoarea Santa Maria Capua Vetere, în timp ce tânăra mamă fost transferată la închisoarea pentru femei din Pozzuoli, ambii fiind la dispoziția autorităților judiciare.

Total
0
Shares
Total
0
Share