Manelistul Florin Salam a fost reținut de poliția română

Cântărețul de manele Florin Salam a fost reținut de polițiștii din București, după ce a fost reclamat că ar fi încasat mii de euro ca sa cânte la petreceri, dar nu și-ar fi onorat angajamentele, scrie Stirileprotv.ro

Mai mult decât atât, cei care l-au angajat susțin că nici nu le-a dat banii înapoi. În aceste condiții, interpretul, care nu se afla la primul scandal de acest fel, a fost acuzat de înșelăciune. Alături de el sunt vizați și doi presupuși complici.

Florin Salam s-a trezit cu polițiștii în zori. Aceștia i-au scotocit locuința în căutare de probe. Interpretul de manele a fost reclamat de trei familii – din Argeș, Prahova și Dolj, că anul trecut și acum trei ani, le-ar fi luat banii – în jur de 18 000 de euro – ca să le cânte la petreceri, însă nu a mai ajuns niciodată acolo.

Ionuț Stoican, victimă: „M-am dus la el acasă, am vorbit cu Roxana și mi-a spus că îi pare rău că nu poate să vină Florin Salam la nuntă, după care a zis că o să îmi returneze suma de 10 mii de euro într-o lună de zile. După o lună de zile nu a mai răspuns la telefon, nici ea, nici el, nici Florin și a zis să nu mai insist să cer banii că după aia o să îmi facă și probleme.”

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam: „Lucrurile nu stau chiar așa!”

La nici două ore după ce a fost săltat din pat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și după un interogatoriu epuizat rapid, în care a refuzat să dea explicații, prevalându-se de dreptul la tăcere, Florin Salam a fost reținut pentru acuzația de înșelăciune.

Reporter: V-a lăsat sufletul să vă trădați fanii?

Florin Salam: „Nu. Niciodată.”

Reporter: Banii i-ați dat înapoi? Îi veți da vreodată?

Florin Salam: „Banii sunt dați înapoi.”

Manelistul a fost însă contrazis chiar de impresarul lui, suspectat de complicitate. Acesta susține că înțelegerile nu ar fi fost onorate din pricina interdicțiilor impuse de autorități în timpul pandemiei.

Nicolae Constantin, suspect: „Trebuiau returnate avansurile înapoi. Majoritatea nu voiau avansurile. Majoritatea voiau mai mult. În acest caz, a plătit avans de 3000.”

Reporter: Florin Salam i-a dat banii înapoi, întrucât nu a mai putut să cânte?

Nicolae Constantin, suspect: „Nu. Florin Salam nu a avut cum să îi dea banii înapoi pentru că omul nu mai răspundea la telefon.”

În orele petrecute în secția de poliție, până să fie transferat la Parchet pentru noi interogatorii, lui Florin Salam i-a fost alături soția, martor în dosar. Salam nu a vrut să vorbească public despre acuzațiile de înșelăciune.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share