Mare atenție, toți șoferii: Hoții de mașini au inventat o nouă șmecherie de a vă fura mașina!

Mare atenție, toți șoferii, Hoții de mașini au inventat o nouă metodă de a vă descuia mașina, furt auto, chisinau moldova, toyota, bmw, mercedes, hyundai
 

Deși pare greu de crezut, iată că unii hoți profesioniști pot recurge la diferite trucuri și ”instrumente” cu ajutorul cărora să te lase în câteva clipe pieton și păgubit. Unul dintre acestea este foaia de hârtie, ce fel de foaie mai exact este asta, aflați în cele ce urmează, scrie autoexpert.md.

Despre acest truc se știa de multă vreme însă a fost abandonat, pentru ca după un timp să se întoarcă la el. Hoții îți vor lipi pe parbriz sau pe lunetă după caz, o hârtie. La prima vedere va fi o hârtie care să îți amintească de vreun flyer cu publicitate, ceva ce tu sigur nu ai nevoie și mai mult ca sigur că te va deranja prezența acestui ”accesoriu” pe automobil.

Deranjat, vei coborî din mașină pentru a înlătura obiectul cu pricina, însă fiind în parcare, sau în trafic, cu motorul deja pornit s-ar putea să ai surpriza ca cineva foarte rapid să îți ia locul și să dispară cu mașina ta și cu hârtia pe ea!

Ați înțeles, nu? Toată șmecheria constă în intenția de a vă scoate din mașină însă motorul să fie pornit și cheile la îndemână! Nimic mai simplu. Același vicleșug era folosit și în altă formă, fiind legată o cutie de conservă de bara spate a mașinii!

Total
0
Shares
Total
0
Share