Externe

Marea Britanie. Ce i-a cerut o fetiţă de 5 ani Reginei Elisabeta

Pinterest LinkedIn Tumblr

O fetiţă de cinci ani i-a scris Reginei Elisabeta a II-a o scrisoare prin care îi cerea permisiunea de a îngriji o lebădă. Oficial, familia regală deţine toate lebedele din Regatul Unit. Cu toate că nu se aştepta nimeni, micuţa a primit un răspuns la cererea sa.

Lyndsay Simpson, în vârstă de cinci ani, şi-a pus în cap că vrea să îngrijească de o lebădă, aşa că i-a cerut Reginei Elisabeta permisiunea să aibă una drept animal de casă. După ce mama ei i-a spus că monarhul deţine oficial toate păsările din această specie, Lyndsay a încropit rapid o scrisoare pentru Majestatea Sa.

The Times relatează că Jennie Vine, coordonator al corespondenţei la reşedinţa regală, a spus că Regina a „luat atent notă” de cererea lui Lyndsay, dar nu a avut veşti chiar foarte bune pentru ea. Aceasta pentru că ideea că monarhul britanic deţine toate lebedele din Regat este doar o preconcepţie care datează de secole întregi.

Regina m-a rugat să-ţi mulţumesc pentru scrisoare, din care Majestatea Sa a luat atent notă în legătură cu dorinţa de a avea o lebădă ca animal de companie. Ar trebui să ştii că faptul că Regina deţine toate lebedele din Regat este doar o preconcepţie. Majestatea Sa este proprietara lebedelor mute şi îşi exercită acest drept doar în unele părţi ale râului Tamisa“, a transmis drept răspuns Casa Regală.

Lyndsay şi mama ei au fost extrem de încântate să primească această scrisoare din partea Reginei. „Încă aş vrea să ştiu dacă pot ţine o lebădă în baie”, a spus fetiţa pentru The Times, iar atunci când a fost întrebată cu ce ar hrăni pasărea, a răspuns: „Cu orice le hrăneşte şi Regina”.

loading...

Write A Comment