Politic

Maria Ciobanu o acuză pe Maia Sandu de fals: Asta unde s-a întâmplat, doamnă Președintă? În care Parlament din lume?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Supărarea și indignarea deputaților Platformei DA nu mai are limite. Aceștia se arată nedumeriți de acțiunile președintelui Maia Sandu. După ce șefa statului a declarat, luni, că „Parlamentul a avut posibilitatea de două ori să învestească un Guvern profesionist dedicat cauzei cetățenilor. Și în ambele cazuri Parlamentul s-a împotrivit”, deputatul Maria Ciobanu a acuzat-o de minciună, informează BreakingNews.md

“Asta unde s-a întâmplat, doamnă Președintă? În care Parlament din lume? De ce și pentru cine faceți asemenea declarații?!”, întreabă Maria Ciobanu, într-o postare pe Facebook.

În replică, un alt deputat PPDA, fratele lui Andrei Năstase, Vasile, a scris că setea de putere absolută a Maiei Sandu nu mai are limite.

Au fost două tentative mimate, de circ cu clounadă mediocră. Președinta nu a avut intenția de a identifica o soluție pro guvern anticriză, iar acest lucru este anticonstituțional. Dar setea de putere absolută nu are limite. Respect curajul DVS., de a spune lucrurilor pe nume în pofida valului de aplaudaci agramați, a trollimii ucigașe și a hipnozei colective induse de propaganda suburbană. Peste două mii de morți de la învestire, ratarea a 60 de milioane de euro nu contează o iotă în fața tăvălugului populist. Prefer să rămân cu cei puțini și demni, decât să fac coadă la „palatul turcesc”, a scris Năstase.

Citește și: De dimineață și până la ora 13.00, doar fracțiunea PAS din CMC vorbește de la tribună

loading...

Comments are closed.