Alte știri

Maria Ciobanu supărată pe Guvernul Sandu – nu va mai răspunde cetățenilor la petițiile privind numirile dubioase în funcții

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputata blocului ACUM Maria Ciobanu le transmite cetățenilor să nu-i mai transmită petiții cu întrebări privind numiriea în funcții a persoanelor dubioase de către Guvernul Sandu. Ea a postat un mesaj pe facebook.

„Prieteni, cunoscuți și necunoscuți, vă rog, ba nu, vă implor, nu mă asaltați cu petiții, materiale în care vă revoltați de faptul că sunt numiți în funcții importante acei care au contribuit la uzurparea puterii în stat, care nu au recunoscut Guvernul legitim și care au slujit cu exces de zel regimul criminal Plahotniuc”, a scris Ciobanu.
Deputata a precizat că „nu eu promovez persoane în funcții responsabile, nu organizez eu concursuri (slavă Domnului!), nu mă întreabă nimeni pe mine despre o candidatură sau alta”.
„Aud ca și Dvs. din mass-media. Nu am să vă mai răspund la petiții cu astfel de conținut. Toate le trimiteți, vă rog, pe numele Guvernului. Mulțumesc de înțelegere!”, a transmis Maria Ciobanu.
 
Amintim că Ciobanu a fost cea care săptămâna trecută a dezvăluit promovarea Gabrielei Jeleznii de către Ministerul Sănătății, chiar dacă fost complice la uzurparea puterii legale de stat.
loading...

Comments are closed.