Alte știri

Mariana Durleșteanu explică de ce este dezamăgită de Maia Sandu, pe care a votat-o la prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a înșelat așteptările diasporei, care a votat-o masiv la alegerile prezidențiale, informează Politics.md

Mariana Durleșteanu afirmă, într-o postare pe pagina sa de socializare, că la doar trei luni de la preluarea mandatului de președinte, Sandu a dovedit că nu se deosebește cu nimic de ceilalți politicieni și pune în capul mesei interesele personale și de partid.

De ce am votat-o pe Maia Sandu? În alegerile din 15 noiembrie 2020 ambii candidați au fost aceiași ca și in precedentele alegeri și am considerat că dna Sandu ar aduce schimbarea pentru toți cetățenii, indiferent unde locuim și muncim.

Diaspora a votat pentru formațiuni politice noi, cu viziuni clare proeuropene și care să ofere posibilitatea de a reveni acasă și a avea un trai decent. O parte din diasporă, din care fac parte si eu, a crezut în promisiunile ambilor candidați privind dizolvarea Parlamentului și declanșarea anticipatelor.

De facto ce s-a întâmplat? Trei luni parte a clasei politice a tras pisica de coadă pentru a încerca să se mențină la putere și a jonglat cu viețile oamenilor în interesele de partid și personale”, scrie Durleșteanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Oleacă turist! Mesajul bălțenilor, după ce Renato Usatîi a scris că este într-un voiaj prin diferite țări ale lumii

 

loading...

Comments are closed.