Marii pierdanți ACUM la aceste alegeri: Igor Grosu, Igor Munteanu, Oazu Nantoi și Octavian Ţîcu!

Marii pierdanți la aceste alegeri: Igor Grosu, Igor Munteanu, Oazu Nantoi și Octavian Ţîcu, blcoul acum pas da, pldm maria ciobanu, maia sandu andrei nastase, alegeri 24 februarie 
 

Lansaţi în campanie cu surle şi trâmbiţe, așa numiții candidați din societatea civilă a binomului PAS cu DA conduc topul marilor perdanți ai blocului ACUM, care au fost înfrânți de către democrați, scrie Moldova24.

Printre aceștia este și secretarul general al PAS, Igor Grosu, care a fost umilit la Strășeni de Pavel Filip. Grosu a fost taxat de alegători inclusiv pentru minciunile că o femeie de 65 de ani, care colecta semnături pentru el, ar fi fost bătută. Poliția a stabilit că totul a fost un fals, pentru că în echipa lui Grosu nu a fost nicio femeie de 65 de ani și niciuna din colegele sale nu a fost agresată.
 
A dat cu bâta în băltoacă și transfugul liberal Octavian Țîcu, poziționat drept mare luptător cu oligarhia în circumscripția Ungheni. Deşi s-a umflat în pene pe întreaga durată a campaniei electorale şi a promis că rupe capete în stânga şi în dreapta, Ţîcu a pierdut bătălia electorală în faţa democratei Ludmila Guzun.
 
Tot la alegerile de ieri, sfetnicul din societatea civilă al Maiei Sandu, Igor Munteanu, a fost înfrânt la Călărași de către candidatul PDM Nicolae Ciubuc.
 
Iar la Sângerei s-a produs exact cum o femeie i-a prezis vestitului transfug Oazu Nantoi, care a candidat de la binomul PAS-DA – a câștigat democratul Gheorghe Brașovschi.
Harta Moldovei a devenit albastră, Câte mandate de deputat au obținut concurenții electorali pe circumscripții, plahotniuc pdm, pas da blocul acum nastase maia sandu, psrm dodon ion ceban
Total
0
Shares
Total
0
Share