Marina Tauber, deputat independent, luptă în instanță pentru dreptul constituțional de a fi ales local: “Punctul în cazul participării mele la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți nu a fost pus”

Marina Tauber, deputat independent și fostă membră a Partidului “SOR” (formațiune în proces de lichidare conform unei decizii a CC) se află în mijlocul unei bătălii juridice pentru dreptul său de a candida în alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți, după ce Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți a refuzat înregistrarea sa. Într-o declarație recentă, Tauber a subliniat hotărârea sa de a continua lupta pentru drepturile sale electorale, informează telegraph.md

“Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți a refuzat înregistrarea mea. Dar asta era de așteptat. Repet, chiar ședința comisiei pe această temă a avut loc evident, cu încălcări, în lipsa mea”, a declarat ea.

Deputatul independent a menționat că nu se oprește aici și a depus recurs la Curtea de Apel Chișinău pentru a-și susține cauza: “Vom lupta în continuare, la toate nivelurile, și vom face tot posibilul pentru ca eu și colegii mei să participăm la alegerile din 5 noiembrie.”

Marina Tauber a subliniat încrederea în reușita luptei sale și a spus: “Dragi locuitori ai orașului Bălți, vă mulțumesc pentru sprijin și vă rog să credeți în continuare că vom câștiga! Și adevărul, împreună cu bunătatea, tot va triumfa!”

Aceasta a menționat și contextul politic actual, făcând referire la proiectul de lege adoptat recent în Parlament și la observațiile din partea Comisiei de la Veneția, sugerând că există provocări suplimentare pentru Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Cu toate acestea, Marina Tauber a încheiat cu un mesaj de speranță și încredere în viitor: “Lumina de la capătul tunelului devine din ce în ce mai vizibilă în fiecare zi! Multe surprize neplăcute îi așteaptă pe Maia Sandu și PAS, alături de complicii lor de la agențiile guvernamentale și de securitate. Dar pentru Bălți și toată Moldova – prosperitate și bunăstare! Totul abia începe!”

 

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share