Marina Tauber: Vă mulțumesc, bălțeni, pentru susținere și încredere! Eu mă consider primarul dvs. legal ales

Bălțenii au oferit, duminică, o lecție de demnitate guvernării PAS. Locuitorii municipiului Bălți au demonstrat întregii țări că nu pot fi mințiți, furați și batjocoriți. Este cea mai usturătoare palmă dată vreodată vreunei guvernări din toată istoria Republicii Moldova. De această părere este fostul candidat al Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, care le mulțumește bălțenilor pentru susținerea acordată atât în primul tur al alegerilor locale noi, din 21 noiembrie, cât și după excluderea sa abuzivă din cursa electorală. De asemenea, Marina Tauber, dă asigurări că atât ea, cât și echipa sa vor lupta până la capăt pentru drepturile bălțenilor.  

„Boicotarea aproape totală a alegerilor reprezintă un eșec răsunător al Comisiei Electorale Centrale, care, în cel mai sfidător mod cu putință, a scuipat pe lege și pe preferințele electorale ale oamenilor. Din momentul în care am fost scoasă din cursă, democrația din Moldova a intrat în moarte clinică. Bălțenii și-au spus cuvântul: au boicotat aceste alegeri nu pentru că au rămas fără candidatul pe care și l-au dorit primar, nici măcar pentru faptul că nu au avut pe cine alege, ci pentru că Maia Sandu, PAS, judecătorii și toți valeții ei docili s-a uitat în ochii lor, i-au scuipat în față și i-au batjocorit. Iar asta nu se iartă. Democrația, statul de drept, supremația legii por fi resuscitate doar în cazul în care aceste alegeri rușinoase vor fi anulate”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Marina Tauber le mulțumește tuturor bălțenilor pentru susținere și încredere.

„Mă închin până la pământ pentru susținerea pe care ne-ați acordat-o în 21 noiembrie, în primul tur al alegerilor locale noi de la Bălți. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați zilnic. Eu mă consider primarul dvs. legal ales. Vă mulțumim foarte mult pentru această susținere. Asta demonstrează că ne unesc scopurile și sarcinile comune”, a afirmat Marina Tauber.

Marina Tauber mai susține că atât ea, cât și echipa sa vor lupta până la capăt pentru drepturile bălțenilor și pentru ca Bălțiul să devină un oraș de vis.

„Bălțiul a devenit simbolul luptei, al victoriei. Vom lupta nu pentru drepturile noastre, ci pentru drepturile bălțenilor. Vom lupta până la ultima picătură de sânge, pentru ca municipiul Bălți să devină un oraș de vis. Vom lupta atât cât va fi necesar. Cei care au decis să fure nu doar votul vostru, ci și alegerea voastră trebuie să plătească”, a conchis Tauber.

Total
0
Shares
Total
0
Share