Politic

Marina Tauber: Vom continua lupta pentru viitorul municipiului Bălți. Acești pseudo-conducători trebuie să plece

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care, toamna trecută, a fost scoasă abuziv din cursa electorală de la Bălți, după ce câștigase detașat primul tur de scrutin, a anunțat că reintră în lupta pentru conducerea orașului. Într-un live pe pagina sa de Facebook, ea a declarat că, până acum, i-a lăsat timp pretinsului învingător să arate ce poate, iar el a demonstrat, alături de guvernarea de la Chișinău, care l-a pus în funcție, că nu este în stare de nimic.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Marina Tauber le-a dat asigurări bălțenilor că promisiunea lui Ilan Șor de a transforma Bălțiul într-un oraș de vis rămâne valabilă, iar atât timp cât se bucură de susținerea cetățenilor, va face tot posibilul să le apere interesele.

„După acel moment neplăcut, când noi am câștigat alegerile, iar PAS, pur și simplu, a furat victoria noastră, împreună cu primarul de 7%, noi nu am stat pe loc și n-am părăsit pentru nicio clipă orașul. Am lucrat individual cu cetățenii, le-am acordat susținere juridică, am realizat câteva proiecte sociale și am oferit sprijin celor care au nevoie. Așa că, începând cu această primăvară, vom începe să acționăm în conformitate cu programul nostru, chiar dacă, deocamdată, de jure, eu nu am ajuns primar, deși, de facto, asta s-a întâmplat. Atât timp cât voi simți susținerea voastră, voi lupta pentru Bălți și viitorul bălțenilor”, a spus Marina Tauber.

Potrivit ei, perioada de grație acordată actualei conduceri a orașului s-a încheiat, iar aceasta a demonstrat că nu este în stare de nimic.

„Noi am fost corecți și i-am oferit posibilitatea celui care se autointitulează primar, instalat în fotoliu de PAS, să arate motivul pentru care au furat victoria noastră. Ne-am gândit că, dacă au luptat atât de mult pentru Bălți, probabil vor face ceva, se vor strădui. Credeam că PAS, având toată puterea, va aloca niște fonduri pentru municipiul Bălți și vor face măcar ceva pentru oameni. Nu s-a întâmplat însă nimic. Niciun pas, niciun gest în susținerea Bălțiului nu a fost făcut, nici din partea Guvernului, nici din partea celui care încearcă să se prezinte astăzi ca fiind primar. În condițiile în care noi vedem că Moldova se duce cu viteză amețitoare în prăpastie, când vedem că în Bălți e din ce în ce mai rău, înțelegem că nu putem sta cu mâinile în sân și suntem obligați să reluăm lupta pentru Bălți și pentru drepturile voastre”, a menționat Tauber.

Potrivit ei, lupta nu este pentru puterea propriu-zisă, ci pentru a le asigura oamenilor o viață mai bună. Astfel, a îndemnat bălțenii să iasă în număr mare la protestul din 16 aprilie și ceară actualei conduceri să plece.

„Cei care conduc țara noastră și reprezentantul PAS, care stă în primăria din Bălți, trebuie să plece în demisie, urgent, și să lase locul unor manageri competenți. Ei au adus țara noastră și municipiul Bălți în colaps. Scumpirile, facturile, care în Bălți sunt și mai mari, sărăcia, foamea care se apropie, interdicțiile, cenzura etc. ne fac viața insuportabilă. Iar ca să putem rezolva aceste probleme, trebuie să-i alungăm de la putere. Suntem mulți, suntem puternici și este timpul să le arătăm forța noastră, astfel încât acești pseudo-conducători, care nu pot face nimic, să-și ia rucsacurile și pe cel care se crede primarul vostru și să se care de aici în țările pe care le slujesc”, a mai spus Marina Tauber.

loading...

Comments are closed.