Politic

Mark Tkaciuc numește idioata o jurnalistă de la TV8!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Mark Tkaciuc, a numit-o pe jurnalista Ana Sîrbu de la postul de televiziune TV8 „idioată” și „proastă”. Insulta la adresa tinerei jurnaliste a fost făcută la postarea lui Alexandr Petcov, la fel fost deputat comunist, actualmente patron al agenției de presă Omega.

Jurnalistul Alexandr Petcov s-a arătat indignat de proiectul Anei Sîrbu, care se numește „DezinFAKEtarea”. Patronul agenției OMEGA s-a arătat deranjat de faptul că în emisiunea ce a fost difuzată pe postul de televiziune TV8 s-a vorbit în termeni mai puțin pozitivi de proiectul acestuia. Petcov a cerut explicații de la Natalia Morari pentru că acesta nu consideră că portalul său de știri nu difuzează informații false și a cerut ca Ana Sîrbu sau Natalia Morari să dezmintă aceste acuzații.

Din reportajul efectuat de OMEGA, pe care jurnalista de la TV8 l-a catalogat drept fals aau fost făcute știri de către mai multe portaluri din Republica Moldova și România. Petcov a atașat și câteva screenshot-uri pentru a demonstra că informațiile scrise de către acesta sunt reale de fapt.

În comentarii, au apărut mai multe personaje care sunt cunoscute ca susținători activi al opoziției. Printre aceștia se numără foștii deputați comuniști Iuri Muntean și Mark Tkaciuc, controversata avocată Ana Ursachi dar și jurnalistul Vladimir Soloviov, redactorul șef al publicației on-line, newsmaker.md. Toți s-au arătat deranjați de proiectul difuzat pe acest post de televiziune. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă Natalia Morari a spus că Ana Sârbu este un jurnalist profesionist și nu este vorba de nici un fel de diversiune, iar proiectul dat nu are nici o legătură cu un oarecare partid politic, fiind un proiect de autor.

Cel mai mult s-au evidențiat în modul de a critica Mark Tkaciuc, Iurie Muntean și Ana Ursachi. Fostul deputat comunist, Tkaciuc a numit-o „proastă” și „idioată” pe tânăra jurnalistă spunând că nu arată nici un fel de profesionalism, iar tot acest material este o propagandă evidentă.

Iurie Muntean la rândul său s-a adresat Nataliei Morari, spunând că a vizionat doar un fraagment din emisiunea cu pricina, catalogându-l ca fiind o minciună de prost gust. Avocata Ana Ursachi la fel s-a referit negativ față de primul episod al acestei emisiuni cerând Nataliei Morari să facă o „dezinfecție” la postul de televiziune pe care îl conduce. Avocata consideră că proiectul dat este unul de diversiune condus de către un troll care vrea să dezbine și mai mult forțele de opoziție.

Mai jos vă prezentăm screenshot-urile prin care demonstrăm veridicitatea celor expuse mai sus.

loading...

Comments are closed.