Mărturia fostei soții a unui criminal în serie francez. Femeia îl ajuta să-și ademenească victimele, după care acesta le viola și omora

Mărturiile șocante ale unei femei care a fost căsătorită cu un criminal în serie francez. Femeia a povestit că rolul ei era să ademenească victimele pe care apoi bărbatul le viola și ucidea. Modul în care operau era de-a dreptul șocant, scrie Observatornews.ro

Monique Olivier, în vârstă de 75 de ani, a povestit toate atrocitățile la care a asistat și contribuit alături de fostul ei soț, criminalul în serie Michel Fourniret. Femeia a făcut mărturii de-a dreptul șocante. Ea a descris cum Michel a avut un atac de furie cu una dintre victimele sale, după ce a aflat că aceasta avea un iubit. Bărbatul a bătut-o pe tânăra studentă cu brutalitate, apoi a violat-o și sugrumat-o. După ce a ucis-o, i-a aruncat trupul într-un râu.

Monique a mărturisit că rolul ei era de a-l ajuta pe Michel să ademenească victimele. Femeia a spus că moartea tinerelor care au trecut prin mâna fostului ei soț a fost „monstruosă.. de neiertat”. Văzând o fotografie cu tânăra studentă pe care bărbatul a ucis-o, Monique și-a plecat capul și a declarat cât de rău îi pare pentru tot ce a făcut.

A ademenit o tânără, apoi a privit cum e ucisă

„Nu se poate. Imi pare rau. Este monstruos ce am făcut noi, eu și el, este de neiertat și dacă era fiica mea… era frumoasă, nu merita asta și îmi pare rău”, a declarat femeia.

Monique este judecată în prezent sub acuzația de complicitate la asasinarea tinerei studente, pe nume Joanna Parrish, din Gloucester, și a două victime franceze ale lui Fourniret, Marie-Angèle Domèce, 18 ani, și Estelle Mouzin, care avea nouă ani. Monique a povestit instanței cum ea și Michel au convins-o pe Joanna, să urce în duba lor, pe la 16 mai 1990, în jurul orei 19, sub pretextul că vor ca fata să-l mediteze la engleză pe fiul lor.

Joanna a plasat un mic anunț în ziarul local, oferind servicii de predare și babysitting pentru a strânge bani pentru a-și vizita iubitul, Patrick Proctor, care studia limba rusă în ceea ce era atunci Cehoslovacia. Monique a spus că bărbatul a venit cu ideea de a folosi lecțiile de engleză ca pretext pentru a o întâlni și răpi pe tânără, iar ea a servit drept „momeală” pentru a o asigura pe tânără că totul este sigur.

„El a întrebat dacă ea este încă virgină și dacă are un iubit. Probabil că l-a supărat și enervat faptul că avea un iubit… și asta l-a îndemnat să fie violent și să facă ceea ce a făcut”, a spus femeia în instanță.

Femeia a declarat în fața autorităților că bărbatul a obligat-o să rămână în fața dubei, cât el o bătea și viola pe tânără. Ea a spus că a auzit țipete și zgomot de lovituri și nu s-a uitat în jur. Apoi au așteptat până s-a întunecat afară și au scăpat de cadavrul ei. Corpul gol al tinerei studente a fost găsit în râul Yonne, în dimineața următoare.

Modul în care acționau cei doi

Modul în care acționau cei doi era de-a dreptul șocant și revoltător. Cei doi parcurgeanu în fiecare zi un praseu, în căutarea de potențiale victime. Odată ce găseau una, aveau un plan bine pus la punct, iar femeia era folosită drept momeală pentru a le liniști pe femei și a le convinge să urce în vehiculul lor. A fost „un fel de joc pentru el… a fost ca un joc de șah”, a spus ea. „Dacă mi-a cerut să fac ceva, am făcut-o. Nu prin alegere, ci doar prin ascultare. Dacă a vrut să facă ceva, a făcut-o.”

Michel Fourniret a fost condamnat la închisoare pe viață pentru un total de opt crime și a fost acuzat de cea a lui Parrish, Domèce și Mouzin, dar a murit în 2021 înainte de a putea fi adus în judecată în acele cazuri. Monique Olivier ispășește o pedeapsă cu închisoare pe viață

Total
0
Shares
Total
0
Share