Social

Măști, mănuși și dezinfectant au fost donate polițiștilor de frontieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră au primit donații de măști, mănuși și dezinfectant, de la mai multe asociații din țară, relatează Telegraph.md

Pe site-ul Poliției de Frontieră a fost publicat un mesaj în care sunt enumerate donațiie primite și în care instituția își exprimă recunoștința față de oamenii de bună credință care susțin polițiștii de frontieră în această perioadă critică.

„Polițiștii de frontieră sunt la datorie și cu maximă prudență își îndeplinesc activitățile de serviciu. În misiunile, deloc ușoare în această perioadă, suntem susținuți în continuare de oameni de bună credință.

10 mii de perechi de mănuși au fost transmise de către Asociația Sindicală „Frontiera” și care vor ajunge în zilele următoare la personalul ce activează în punctele de trecere a frontierei deschise traficului. Vă mulțumim pentru donație și deschiderea Dumneavoastră de a ajuta polițiștii de frontieră în lupta cu virusul Covid-19.

Alte o mie de perechi de mănuși, 500 de măști și 18 litri de dezinfectant au ajuns în dispoziția Poliției de Frontieră, bunurile fiind donate de către colegii noștri de la Asociația Grănicerilor din Republica Moldova. Recunoștință pentru gestul nobil în situația în care numărul de îmbolnăviri crește de la o zi la alta, iar riscul la care este expus angajatul instituției de frontieră este mare și necesită o atenție sporită.

La fel, mulțumim reprezentanței JTI Moldova pentru asistența financiară destinată procurării echipamentelor necesare.”

Citește și: Angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au donat salariul pentru o zi pentru combaterea epidemiei de COVID-19

loading...

Comments are closed.