Externe

Meciurile din Uruguay au fost suspendate după ce un fotbalist s-a sinucis în Ziua Naţională pentru prevenirea suicidului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Asociaţia uruguayană de fotbal (AUF) a decis să suspende, duminică, meciurile rămase din etapa a 11-a a campionatului, după ce fotbalistul Williams Martinez s-a sinucis, sâmbătă, chiar în ziua în care Uruguay comemora Ziua Naţională pentru prevenirea suicidului, informează agenţia EFE, citată de Digi24.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Suspendarea a fost decisă ca urmare a solicitării Asociaţiei fotbaliştilor uruguayeni (MUFP) de a opri activităţile, atât meciuri, cât şi antrenamente, pentru o zi de reculegere.

„În conformitate cu rezoluţia MUFP, care solicită suspendarea restului etapei ca urmare a decesului fotbalistului Williams Martinez, Comitetul Executiv a decis să aprobe suspendarea partidelor rămase din etapa a 11-a a Turneului Apertura”, a transmis AUF pe contul său de Twitter.

Duminică erau programate trei meciuri, iar etapa trebuia să se încheie luni cu ultima partidă, transmite Agerpres.

Martinez, în vârstă de 38 de ani, juca în Segunda Division, pentru Villa Teresa, el ratând câteva etape după diagnosticarea cu Covid-19 pe 23 iunie.

Experimentatul jucător, care a evoluat printre altele şi la West Bromwich, s-a sinucis chiar în ziua în care Uruguay comemora Ziua Naţională pentru prevenirea suicidului.

loading...

Comments are closed.