Media-Azi: Andrei Năstase își reconfirmă titlul de INAMIC al presei. Șeful PPDA este politicianul cu „etichetator”

Inamicii presei, Maria Ciobanu, Andrei Năstase, jurnaliști incomozi, politicienii cenzureaza jurnalistii, libertate presei, asociatia presei independente, blocul acum, acum, platforma da, pas, maria ciobanu, vlad filat, pldm, maia sandu, panoul rusinii, ONG-uri de media

Zilele Libertății Presei, desfășurate pe parcursul lunii mai, ne-au amintit și de relația presă – politicieni. În ultimele 12 luni, cei care au tins să ocupe un loc în noul Parlament sau reprezintă partidele care au ajuns în Legislativ, au presărat această relație cu declarații tăioase, atacuri verbale sau chiar fizice. Au fost și situații amuzante, mai ales atunci când aceștia s-au eschivat să răspundă la întrebările incomode ale reporterilor.

Media Azi a făcut o selecție a mai multor situații din mai 2018 până în mai 2019 și a acordat câte un titlu „onorific” virtual fiecărui politician, care și-a făcut loc în acest top.

În top se regăsește din nou și Andrei Năstase, care, după ce a ajuns pe panoul „Inamicii Presei”, a continuat polemicile cu jurnaliștii incomozi.

„Ajung într-o bună zi să fiu inamicul public, inamicul presei pentru faptul că m-am opus unei atitudini nedeontologice a unei jurnaliste de la un post de televiziune Prime TV. De fapt, când vine Prime, el vine şi pentru Canal 2, Canal 3 și pentru Publika WC”, a spus  Andrei Năstase pe 14 mai 2019. Ulterior, Publika TV l-a declarat drept inamic al televiziunii până nu își va prezenta public scuzele.

Inamicul presei, Andrei Năstase, Năstase atacă presa, presa din Moldova, Năstase agresează jurnaliștii, jurnaliști agresați, mass media, libertate presei, cenzura in presa

Amintim că după ce a ajuns să fie numit drept Inamic al Presei, șeful Platformei DA, Andrei Năstase, nu a ezitat să atace și ONG-urile de media care au realizat panoul rușinii din fața Parlamentului.

„ONG-urile noastre au ajuns să mă pună pe mine pe drept Inamicul Public. Că așa-i cu echidistanța în țara asta, eu spun că 2 ori 2 e 4, dumneata spui că 2 ori 2 e 6 și bineînțeles, unul (n.r., Petru Macovei) care se dă un fel de guru în societatea noastră va ieși să spună că nu, nu, noi suntem echidistanți, 2 ori 2 e 5.”, a spus răspicat Andrei Năstase.

Pe același panou cu „Inamicii Presei” au fost incluși și alți deputați ai fostului bloc ACUM, precum fosta membră a PLDM, Maria Ciobanu. Precum șeful ei actual, Andrei Năstase, fosta subalternă a lui Vlad Filat, Maria Ciobanu, la fel dă dovadă de un comportament agresiv și folosește un limbaj vulgar la adresa jurnaliștilor incomozi.

Inamicii presei, Maria Ciobanu, Andrei Năstase, jurnaliști incomozi, politicienii cenzureaza jurnalistii, libertate presei, asociatia presei independente, blocul acum, acum, platforma da, pas, maria ciobanu, vlad filat, pldm, maia sandu, panoul rusinii, ONG-uri de media

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share