Medicii de familie și asistenții medicali vor beneficia de abonamente lunare gratuit pentru transportul public în Chișinău

Medicii de familie și asistenții medicali vor beneficia de abonamente lunare, pentru transportul public în Chișinău, ruslan codreanu, primaria capitalei, guvernul filip, politica sociala, economie buget, bani publici

Medicii de familie și asistenții medicali ai acestora vor beneficia de abonamente lunare pentru călătoriile în transportul public urban sau un ajutor material în sumă de 70 de lei lunar. Aceștia urmează să aleagă cum vor să le fie compensate aceste cheltuieli. Un proiect de decizie în acest sens a fost aprobat astăzi la ședința Consiliului Municipal Chișinău, cu votul a 31 de consilieri.

Potrivit informațiilor de la AMT-urile din Chișinău, majoritatea medicilor de familie și asistenții lor medicali se deplasează la domiciliile bolnavilor cu transportul public.
 
Persoanele care au solicitat până acum abonamente pentru călătoria cu troleibuzul constituie: AMT Botanica: 50%, AMT Buiucani: 63,2%, AMT Centru: 47%, AMT Ciocana: 28%, AMT RÂșcani: 66%. Restul lucrătorilor din sectorul medical solicită ajutor material pentru compensarea cheltuielilor pentru serviciile de transport.
lidia cucos, maternitatea cantemir, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share