Mesajul de condoleanțe al Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în urma avionului prăbușit la Teheran

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova
 

Președintele Igor Dodon a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Ucrainei în urma prăbușirii avionului la Teheran.

”Cu profundă tristețe și regret am aflat despre prăbușirea unui avion de pasageri ucrainean care zbura din Teheran spre Kiev.
În urma accidentului, 176 de persoane au decedat, inclusiv membrii echipajului de origine ucraineană, precum și pasageri din Iran, Canada, Germania, Marea Britanie, Suedia și Afganistan.

În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, transmit sincere condoleanțe poporului ucrainean și popoarelor ai căror cetățeni se aflau la bord, precum și rudelor și familiilor celor decedați.” a scris Șeful Statului pe Facebook.

Mesaje de condoleanțe au transmis și Prim-Ministrul, Ion Chicu, cât și Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi.

Telegraph.md amintește că un avion Boeing 737 cu 180 de pasageri la bord s-a prăbuşit în această dimineaţă pe aeroportul din Teheran, la scurt timp de la decolare. Aeronava aparţinea companiei Internațional Airlines din Ucraina şi ar fi trebuit să ajungă la Kiev.

Citește și: VIDEO // CATASTROFĂ aviatică în IRAN. Un avion ucrainean cu 180 de pasageri la bord s-a prăbușit în Teheran

Total
0
Shares
Total
0
Share