Alte știri

Mesajul EMOȚIONANT prin care Cavcaliuc și-a felicitat iubita cu ziua de naștere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, și-a felicitat soția, care astăzi își serbează ziua de naștere. Fostul șef-adjunct al IGP a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, în care își declară dragostea și aprecierea pentru patenera sa de viață. Mai mult, Cavacaliuc a postat câteva poze cu frumoasa soție și i-a dedicat și o piesă muzicală.

La mulți ani pentru cea mai puternică, frumoasă, înțeleaptă și distinsă doamnă, la mulți ani pentru jumătatea mea scumpă Eugenia Cavcaliuc.
GENY, așa te numesc și te alint. Te iubesc de la 17 ani, de când te-am cunoscut, te iubesc din prima zi.
Ești omul lângă care am trăit și am depășit cele mai complicate momente din viața dar, și alături de care am trăit cele mai frumoase sentimente.
Ești prima și unica mea dragoste din acest univers.
Tu mi-ai dăruit pe Cezar și Bogdan, ei fiind cea mai mare valoare a vieții noastre, urmașii noștri. Împreună educăm doi copii excepționali.
Odată ce le-ai dat viață feciorilor noștri iar mie statutul de tată, dragostea și respectul meu față de tine ca femeie s-a dublat.
Îi mulțumesc lui Dumnezeu că anume tu ești jumătatea mea și ești mama copiilor mei, sunt mândru de tine.
Ești cel mai apropiat și de nădejde prieten, partener, cu care am petrecut alături exact jumătate din viața pe care o trăiesc pe pământ și cu care vreau să-mi petrec alături și restul vieții care mi-a rămas, să ne iubim, să ne bucurăm de viață și de copiii noștri.
La mulți ani scumpa mea GENY la mulți ani distinsa și iubita mea doamnă, unică și rară.

https://www.facebook.com/gheorghe.cavcaliuc.50/posts/952450628851816

loading...

Comments are closed.