Politic

Mesajul lui Andrian Candu pentru membrii PDM, după ce a pierdut poziția de vicepreședinte al formațiunii

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Mai multă determinare, inițiativă și acțiune în interesul țării, al cetățenilor și, nu în ultimul rând, al partidului. Este ceea ce le-am dorit colegilor adunați astăzi în ședința Consiliului Politic Național al PDM”, a scris democratul Andrian Candu pe pagina sa de pe Facebook, după ce a pierdut poziția de vicepreședinte al formațiunii, transmite Telegraph.md

Potrivit democratului, orice poziție își va asuma PDM în viitorul apropiat trebuie să fie asumată pe deplin și ca atare.

”Dacă e în opoziție – atunci să fie o opoziție adevărată, care să critice orice greșeală și pas făcut de guvernare în detrimentul cetățenilor și al statului, și să urmărească să fie promovată agenda oamenilor.

Dacă e la guvernare – să facă FAPTE și să implementeze promisiunile PENTRU MOLDOVA.

Aranjamentele tacite compromite partidul și dezamăgesc oamenii, mai cu seamă pe cei care și-au dat votul de încredere pentru PDM la alegerile parlamentare”, a notat Candu.

Potrivit acestuia, Partidul Democrat a purtat mereu o mare responsabilitate pe umerii săi – cea de a echilibra situația politică și de a determina viitorul țării.

”Urmează multe discuții și dezbateri în interior, ce se vor finaliza cu luarea unei decizii”, a fost un alt mesaj al fostului vicepreședinte al PDM.

”Ce știu eu și voi, dragi prieteni, care ați urmărit activitatea PDM, este că Partidul Democrat a făcut mereu alianțe cu partide de dreapta, pro-occidentale, care au dus la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, pentru un viitor prosper al țării noastre, pentru o viață mai bună aici, acasă, în Moldova”, a transmis Andrian Candu în privința unei posibile alianțe cu alte partide din afara eșichierului de centru-dreapta.

Citește și: PDM și-a desemnat noua echipă de conducere

loading...

Comments are closed.