Alte știri

Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia comemorării soldaților căzuți în războiul din Afganistan

Pinterest LinkedIn Tumblr
Astăzi, 15 februarie, sunt comemorați soldații care și-au pierdut viața în războiul din Afganistan. În acest context, președintele PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj în care cinstește memoria celor căzuți. Totodată, în mesajul său, Igor Dodon a mulțumit veteranilor, încredințându-i că, împreuna cu echipa sa, le va oferi sprijin și susținere. 
Anual, pe 15 februarie, ne amintim cu multă durere în suflet, despre cei căzuți în războiul din Afganistan. Peste 12 mii de moldoveni au participat în acele confruntări sângeroase, iar 301 nu s-au mai întors de pe câmpul de luptă. Este de datoria fiecăruia dintre noi să cinstim memoria eroilor care și-au pierdut viața și, totodată, să-i susținem pe cei, care astăzi mai trăiesc cu ororile trecutului.
STIMAȚI VETERANI,
Mereu am fost alături de Dumneavoastră, oferindu-Vă sprijin în realizarea inițiativelor lansate. Ne propunem să vă susținem în continuare și să soluționăm problemele cu care vă confruntați. În acest sens, echipa PSRM va propune legislativului pentru examinare proiecte de lege concrete.
Vă aducem cele mai sincere mulțumiri pentru devotamentul, eroismul și sacrificiul adus în numele Păcii, dorindu-Vă multă sănătate și prosperitate!
loading...

Comments are closed.