Alte știri

Mesajul lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Internaționale a Asistentului Medical

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a venit astăzi cu un mesaj de felicitare adresat asistenților medicali, cu ocazia Zilei profesionale transmite Telegraph.md

„Stimați asistenți medicali,

Vă adresez sincere și cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionale, împreună cu alese gânduri și urări de multă sănătate, împlinire și bunăstare.

Marcată de lupta cu pandemia care a afectat întreaga umanitate, sărbătoarea din acest an vine să evidențieze rolul și menirea asistenților medicali, care, alături de medici și infirmiere, fac front comun împotriva virusului necruțător, fiind eroii din linia întâi. Fiecare dintre noi am conștientizat riscurile enorme ale profesiei de asistent medical, de medic. Cu atât mai mult cu cât 99% din reprezentanții acestei profesii în Republica Moldova sunt femei.

Dragi lucrători ai sistemului de sănătate,
În numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova, Vă exprim respect pentru activitatea pe care o desfășurați cu dăruire și altruism.

Totodată, vreau să Vă dau asigurări că statul va investi considerabil în sistemul de sănătate pentru a reduce exodul lucrătorilor medicali, pentru crearea condițiilor favorabile de muncă și protecție socială, pentru sporirea siguranței pacienților, pentru o societate sănătoasă și prosperă.

La Mulți Ani!”

Citește și: Igor Dodon a avut o întrevedere cu șefii Asociației Băncilor din Moldova și a unor asociații de business

loading...

Comments are closed.