Politic

Mesajul lui Vlad Plahotniuc cu ocazia Zilei Drapelului de Stat: Vreau să ajungem să ne mândrim cu țara noastră mai mult și mai sincer

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 27 aprilie este ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a scrie pe Facebook un mesaj de felicitare cu această ocazie. Ziua Drapelului este o zi care trebuie să ne amintească să fim mai uniți în jurul simbolului nostru national, spune Plahotniuc.

Liderul democraților mai spune că Tricolorul trebuie “să ne amintească să fim solidari, dar și să ne facă să ne dăruim mai mult țării noastre prin ceea ce facem cu toții, zi de zi”.

“Vreau să ajungem să ne mândrim cu țara noastră mai mult și mai sincer. Pentru asta, cu toții avem mult de muncit, avem de făcut acțiuni concrete, care să ducă la rezultate de care să fim cu adevărat mândri,” se mai conține în mesajul liderului PDM.

Postarea lui Vlad Plahotniuc este însoţită de un spot video, în care un grup mare de tineri democraţi imparte drapele mici. Spre sfârșitul clipulețului, tinerii intonează imnul de stat.

loading...

Comments are closed.