Politic

Mesajul preoților pentru Maia Sandu: Ce recomandare i-au făcut privind familia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un grup de activiști îi cere președintei PAS, Maia Sandu, să prezinte scuze publice pentru că a spus că toate acțiunile lui Dodon arată că, în esență, el este un distrugător de familii.

Într-o conferință de presă la IPN, președintele AO Pro Ortodoxia, preotul Ghenadie Valuța, susține că non-familiștii nu au dreptul moral să judece pro-familiștii. Acesta spune că, pentru a fi un bun exemplu, Maia Sandu ar trebui să-și întemeieze propria familie.

Potrivit preotului, Congresul Familiei, desfășurat sub patronajul șefului statului, a fost un miracol. Un eveniment de asemenea amploare, organizat într-o țară atît de mică precum e Moldova, este posibil doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Congresul a avut drept scop abordarea problemelor cu care se confruntă familia, dar discutarea riscurilor propagandei netradiționalistului, la nivel local și internațional, și identificarea de soluții.

Mihai Balica, activist pro-Familie, consideră că Maia Sandu nu are dreptul moral să-i critice pe cei care tind să trăiască așa cum au trăit strămoșii. „Să păstrăm tradițiile în care familia este alcătuită din bărbat și femeie, și mulți copii”, a spus Balica. El regretă că pentru orice critică la adresa feministelor sau a persoanelor cu orientare sexuală netradițională autorii trebuie să prezinte scuze, sînt amendați, ceea ce nu se întîmplă în cazul celor care atacă instituția familiei.

loading...

Comments are closed.