Alte știri

Mesajul președintelui PPE pentru partidele-membre din Republica Moldova: „Parlamentul actual este disfuncțional, iar cea mai bună soluție este să vă întoarceți la oameni și să-i lăsați să decidă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Donald Tusk, preşedintele Partidului Popular European(PPE) şi fost preşedinte al Consiliului European, a publicat, miercuri, 18 iunie, un mesaj pe pagina sa de Twitter prin care transmite partidelor membre ale PPE din Republica Moldova să fie unite în cadrul alegerilor prezidențiale din toamnă.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Partidele membre PPE din Moldova trebuie să fie unite înaintea alegerilor prezidențiale din noiembrie, un test electoral semnificativ. Forța în unitate!

Moldova are nevoie de o majoritate pro-reformistă și pro-europeană solidă care să fie reprezentativă pentru popor. Parlamentul actual este disfuncțional, iar cea mai bună soluție este să vă întoarceți la oameni și să-i lăsați să decidă.

PPE va monitoriza viitoarele alegeri în Moldova. Alegerile libere și corecte sunt o prioritate absolută pentru noi”, este mesajul lui Donald Tusk.

Din Republica Moldova, Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA și Partidul Liberal Democrat din Moldova sunt membri observatori ai PPE.

Citește și: Reacția lui Igor Dodon la recentele plecări ale deputaților din fracțiunea PSRM și pierderea majorității parlamentare

loading...

Comments are closed.