Social

Mesajul unei femei către cei sceptici că există COVID-19: „Bucurați-vă dacă nu cunoașteți pe nimeni bolnav”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Capitală îndeamnă oamenii să nu mai fie sceptici în privința îmbolnăvirilor cu COVID-19, prin propriul său exemplu.

Femeia a decis să dea un răspuns celor care întreabă dacă cunoaște cineva persoane bolnave de COVID-19, fiind sceptice că boala există. Mai exact, femeia spune că cunoaște tocmai 7 persoane infectate cu noul coronavirus, scrie cotidianul.md.

Recomandarea acesteia către cei sceptici este să se bucure că nu cunosc pe nimeni bolnav.

„Cineva întreba aici dacă cunoaște cineva persoane bolnave de COVID. Bilanțul meu pentru azi – 7 persoane foarte apropiate mie infectate cu diagnoza confirmată. O prietenă de suflet care trece prin această boală cu feciorul ei (apropos, băiatul e la terapie intensivă) și o cumătră care și-a pierdut tatăl din cauza acestei boli. Bucurați-vă dacă încă nu cunoașteți pe nimeni bolnav. Sunteți norocoși. Și evitați aglomerațiile”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Sâmbătă, 7 iunie, în Republica Moldova au fost înregistrate alte 189 cazuri noi de infectare cu COVID-19, numărul total fiind de 9.700 cazuri.

Până la ora actuală, 5.638 persoane au fost tratate, iar 341 au decedat din cauza COVID-19.

Citește și: ȘOCANT // Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un automobil parcat de patru zile pe o stradă din sectorul Botanica

loading...

Comments are closed.