Social

Mesajul Vioricăi Dumbrăveanu către colaboratorii din sistemul medical, dar și către întreaga societate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a venit astăzi cu un mesaj pentru medici, pentru persoanele implicate în gestionarea infecției cu COVID-19, dar și pentru întreaga populație, transmite Telegraph.md

Viorica Dumbrăveanu a definit situația creată ca fiind una complicată, dar a subliniat că sistemul medical este mai solidar ca niciodată în lupta cu inamicul comun, reprezentat de acest nou tip de coronavirus.

Ministrul a mulțumit medicilor și personalului medical ce se află în prima linie în combaterea aceastei infecții și care dau dovadă de curaj, dedicare și responsabilitate.

De asemenea, Viorica Dumbrăveanu a făcut un apel la înțelegere și toleranță către întreaga societate, îndemnând la grijă și respect reciproc, în favoarea protecției proprii și a celor din jur.

„Mulțumesc echipei din Minister, Guvern, Parlament, Președenție, ANSP, OMS, Primărie, instituțiile spitalicești, instituțiile media și toti profesioniștii din domeniu care lucrăm umăr la umăr, zi de zi.”, și-a încheiat mesajul Ministrul Sănătății.

Citește și: Date oficiale la situația de astăzi: 4 persoane infectate, iar 30 sunt cazuri suspecte

 

loading...

Comments are closed.