Social

METEO: Vremea în Republica Moldova se schimbă brusc! Cum va fi timpul în această săptămână

Pinterest LinkedIn Tumblr

Miercuri, 24 octombrie, în toată țara cerul va fi noros. Vântul va sufla din sud-vest, moderat, pe alocuri cu intensificări. La Briceni și Soroca vor fi 11 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate 14 grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor indica 15 grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 10 grade, iar mâine se vor înregistra 14 grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 23 de grade, iar joi şi vineri se așteaptă ploi de scurtă durată.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 24 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 18 grade, iar la Londra vor fi 16 grade Celsius. La Berlin se așteaptă 11 grade, iar la Roma meteorologii anunţă 23 de grade în termometre. La Viena şi Praga va ploua şi se vor înregistra 12 şi respectiv 11 grade. În capitala Poloniei vor fi 8 grade, însoţite de precipitaţii. La Budapesta sunt anunţate 13 grade, iar la Belgrad 17 grade. La Bucureşti meteorologii prognozează 19 grade, la Atena – 22. În capitala Turciei vor fi 19 grade. La Kiev şi Moscova mercurul din termometre va indica 9 şi respectiv 7 grade Celsius, va ploua.
loading...

Comments are closed.