Social

Meteorologii anunță ninsori și scăderea bruscă a tremperaturilor în toată Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă temperaturi între -9 şi 0 grade Celsius. Meteorologii prognozează pentru astăzi ninsoare slabă în cea mai mare parte a Republicii Moldova, iar în sudul ţării se aşteaptă cer variabil.

La Briceni şi la Donduşeni temperatura va oscila între -9 şi -5 grade, iar la Bălţi, la Soroca şi la Floreşti se vor înregistra temperaturi între -8 şi -4 grade Celsius. La Bălţi, meteorologii prognozează cer variabil.

La Chişinău, la Nisporeni şi la Hânceşti vor fi -2 grade ziua, iar noaptea termometrele vor indica – 6 grade. La Călăraşi temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -7 grade, iar cea maximă va fi de -2 grade Celsius.

La Cahul temperatura minimă va ajunge până la -4 grade Celsius, iar cea maximă va indica 0 grade. La Cimişlia şi la Ştefan-Vodă mercurul din termometre va indica temperaturi între -5 şi -1 grade Celsius.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astăzi, 23 februarie, o atenţionare de cod galben de val de frig pe întreg teritoriul ţării. Valul de frig a fost cauzat de deplasarea unei mase de aer rece de origine arctică. Prin urmare, astăzi, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-8°C.

loading...

Comments are closed.