Lifestyle

Metode de plată populare la casele de pariuri din România

Pariorii români au anumite preferințe în ceea ce privește opțiunile de plată la jocurile de noroc online. Află care sunt cele mai fiabile.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Pariul pe sport a fost întotdeauna o metodă de divertisment foarte populară. Pentru unii, a devenit chiar o ocupație profesională. Prezicerea rezultatelor evenimentelor sportive și parierea pe rezultate este o tradiție milenară. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult astăzi. Mai important, odată cu apariția internetului și a tehnologiilor IT moderne, sprijinirea echipei preferate prin plasarea unui pariu a devenit și mai ușoară. În ultimele două decenii, au apărut un număr imens de furnizori de pariuri sportive sunt bazați pe web. 

Este important să reții că metodele de depunere pot varia de la o țară la alta. Totul depinde de locul de reședință. Spre exemplu în România printre alte metode se remarcă , în principal, oferta de case de pariuri paysafecard. Iată ce preferințe au românii referitor la opțiunile de plată la casele de pariuri.

Cele mai populare metode de plată pentru pariuri sportive în România

Cel mai important aspect atunci când îți alegi casa de pariuri este să te asiguri că metoda preferată de depunere și retragere este disponibilă, precum și, desigur, un bun bonus de bun venit pentru clienții noi. Diferite țări și jurisdicții oferă acces doar la anumite opțiuni de plată, deci asigură-te că operatorul de pariuri la alegere acceptă metoda preferată. 

Una dintre cele mai interesante metode la ora actuală este paysafecard, mai ales atunci când obții și un bonus paysafecard. Mai multe detalii despre cele mai fiabile metode de plată utilizate în industria jocurilor de noroc din România, poți afla și de la autorul nostru Constantin Mazilescu.

Din fericire, există o mulțime de metode disponibile pentru jucători, iar multe dintre casele de pariuri vor accepta majoritatea opțiunilor. În acest articol, îți oferim o scurtă descriere a metodelor de plată disponibile, pentru a obține banii tăi într-un mod cât mai rapid.

Free PaySafeCard

PaySafeCard este o soluție bancară preplătită, potrivită pentru pariorii care doresc tranzacții online sigure. Oferă confort, flexibilitate și mai presus de toate siguranță. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că toate cardurile PaySafeCard funcționează ca vouchere preplătite. Nu este absolut necesar să divulgi informații personale sau financiare. Nici înregistrarea nu este necesară. 

Un alt avantaj al utilizării PaySafeCard este că tranzacțiile sunt foarte ușor de procesat.

Cea mai des utilizată s-a dovedit a fi paysafecard Constanta. Dar și pariorii din alte zone mari ale țării folosesc paysafecard.  Iată ce trebuie să faci pentru a plăti prin free Paysafecard:

 1. Vizitează un punct de vânzare sau accesează site-ul oficial PaySafeCard pentru a cumpăra voucherul preplătit sau pentru Paysafecard înregistrare;
 2. Poți alege între vouchere în diferite valori: 10 €, 25 €, 50 €, 75 € sau 100 €;
 3. Voucherul arată ca o chitanță și conține un cod PIN de 16 cifre;
 4. Dacă dorești să procesezi plăți mai mari, poți combina codurile PIN de la diferite vouchere preplătite;
 5. Numărul maxim de coduri PIN pe care le poți combina este de maximum zece;
 6. Trebuie să te conectezi la conturile de pariuri sportive și să accesați meniul bancar, unde va trebui să selectezi PaySafeCard din metodele de plată;
 7. Apoi, specifică suma pe care dorești să o transferi în contul tău;
 8. Trebuie să utilizezi aceeași adresă de e-mail și nume pe care le-ai folosit la înregistrarea la pariuri sportive;
 9. Fii atent la obținerea unui bonus paysafecard;
 10. După ce ai specificat suma pe care dorești să o depui și ai finalizat și procesul de paysafecard înregistrare, introdu codul PIN unic și gata banii vor fi procesați în contul casei de pariuri, astfel încât să poți plasa pariurile imediat.

În majoritatea cazurilor, nu se vor aplica taxe suplimentare pentru tranzacțiile PaySafeCard. Nu uita că PaySafeCard poate fi utilizat doar ca mijloc de depunere a fondurilor în contul tău. În acest moment nu este posibil să retragi câștigurile cu această metodă. Poți opta pentru un transfer bancar regulat pentru a vă colecta profiturile.

Carduri de credit și de debit

Cardurile de credit și de debit se încadrează în categoria celor mai populare metode de depunere a fondurilor în contul de pariuri. Procesul este simplu și practic fiecare casă de pariuri bazată pe web acceptă carduri de credit/debit ca opțiune de plată. Tranzacțiile cu cardul sunt de obicei procesate în câteva secunde. 

Depunerea prin carduri de credit/debit constă în activarea unui transfer din contul bancar către cel al casei de pariuri pe care pariați. Asigură-te că introduci datele bancare relevante, cum ar fi numele, numărul cardului și apoi specifică suma pe care dorești să o depui. 

Cele mai populare carduri de credit/debit sunt:

 • Visa
 • Maestro 
 • Mastercard. 

Visa este deosebit de populară pentru pariori, deoarece este disponibilă într-un număr mare de țări. Produsele Visa se remarcă prin eficiență, transparență și securitate. O altă opțiune populară este cardul Maestro. Acesta este, de asemenea, un brand de încredere. Cardul este acceptat de un număr mare de furnizori de pariuri online, dar nu este singurul avantaj oferit de Maestro. 

MasterCard, este o altă opțiune sigură și convenabilă pentru cei dintre voi care doresc să depună prin carduri de credit/debit. Tranzacțiile cu MasterCard sunt extrem de rapide și convenabile. Dacă dorești să depui prin intermediul unui card de debit, poți opta pentru un card Maestro. 

Neteller și Skrill

Depunerea prin portofele electronice, cum ar fi cele furnizate de Neteller, este o altă opțiune pentru cei care solicită securitate, eficiență și comoditate. Tranzacțiile cu Neteller sunt rapide, deoarece durează literalmente câteva minute. Procesorul de plăți funcționează cu aproximativ 25 de valute diferite și este disponibil într-un număr surprinzător de peste 200 de țări.

Pentru a utiliza acest portofel electronic, trebuie mai întâi să deschizi un cont vizitând site-ul oficial al companiei. Procesul de înregistrare este foarte rapid și ușor de finalizat. Pariorii care optează pentru Neteller vor fi rugați să completeze un formular de înregistrare și să introducă detaliile lor personale și financiare, inclusiv numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și așa mai departe. 

Probabil că Skrill este cel mai mare rival al Neteller pe piață. La fel ca Neteller, Skrill funcționează ca un portofel electronic și permite să transferi fonduri rapid și convenabil. Retragerile și depunerile durează câteva minute. Skrill este disponibil în peste 200 de țări și acceptă aproximativ 40 de valute diferite. Este necesară înregistrarea cu un cont. 

La fel ca în cazul Neteller, îți va fi trimis un e-mail pentru verificarea contului. Poți conecta contul Skrill la cardul de credit/debit sau contul bancar. De obicei, o mică sumă este dedusă din soldul clienților în timpul procesului de verificare. Pentru a finanța contul de pariuri sportive, pur și simplu selectează Skrill din metodele de plată disponibile. Poți utiliza portofelul electronic pentru a face depuneri sau pentru a retrage câștigurile.

loading...

Comments are closed.