Mihai Ghimpu a găsit explicația pentru amânarea protestelor: “Cam miroase mai mult a Parlament, decât a Primărie”

miahi ghimpu pl, mihai ghimpu proteste, mihai ghimpu maia sandu, mihai ghimpu nastase, proteste platforma da, proteste nastase, alegeri locale chisinau, alegeri parlamentare proteste

Liderul PL, Mihai Ghimpu, susţine că nu înţelege de ce a fost nevoie ca protestele din centrul Capitalei, provocate de decizia instanţei de a nu valida mandatul lui Andrei Năstase, să fie amânate pentru ziua de 26 august. În opinia sa, acest lucru seamănă foarte mult cu pregătirile pentru alegerile parlamentare. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Adevărul Live” de pe adevarul.ro.

Potrivit preşedintelui PL, amânarea pentru aproape două luni a protestelor duce spre gândul că „cineva nu a avut nevoie de această funcţie (de primar) şi mai mult se pregăteşte de alegerile parlamentare”.

Pot să greşesc, dar atunci (la protestele din 2015-2016) s-au instalat corturi, au stat luni întregi în Piaţă, dar acum înseamnă că facem un miting pe 26, apoi unul în septembrie şi în septembrie începe campania pentru alegerile parlamentare. Cam miroase mai mult a Parlament, decât a Primărie”, a spus liberalul.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share