Mihai Ghimpu spune când se va decide cine va fi viitorul președinte al PL

Fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, tot el nepotul lui Mihai Ghimpu și fost președinte al Partidului Liberal, nu are nicio șansă să preia din nou cârma formațiunii din care încă face parte. Declarația a fost făcută de însuși liderul PL, Mihai Ghimpu, scrie TV8.md

„Dorin Chirtoacă a fost aici și a spus că e membru PL, dar nu a susținut candidatul formațiunii și atunci nu știu care e rolul lui. Nu are nicio șansă să preia șefia partidului. Acei care în campania asta nu au fost de partea partidului din care fac parte, nu mai au niciun viitor în PL. Asta este poziția mea fermă, indiferent de rudenie. Cauza nu se lasă la marginea drumului, trebuie luptă zi și noapte”, a spus Mihai Ghimpu.

Potrivit lui Ghimpu, cine va fi viitorul președinte al PL se va decide cât de curând, la Congres. Între timp, spune politicianul, speră să se găsească și o candidatură potrivită pentru această funcție.

„Pe cine am mizat eu, nu au acceptat, dar o să hotărâm”, a spus Ghimpu.

Supărarea lui Mihai Ghimpu vine după ce Dorin Chirtoacă a vorbit în sprijinul candidatului PAS la funcția de primar al Capitalei, Lilian Carp.

„Să iei o decizie politică, trebuie să te pricepi. Era clar că Ceban câștigă alegerile și să nu mizeze pe Lilian Carp, e ca și cum ai miza pe o capră stearpă. Nu se lucrează grădina vecinului, susții grădina ta”, a menționat președintele PL.

Total
0
Shares
Total
0
Share