Minciunile Maiei Sandu: În 2016 bodyguardul lui Filat făcea voluntariat la PAS, în 2018 e doar coleg de partid

Maia Sandu garda de corp, maia sandu si filat, maia sandu pldm, maia sandu proteste, bodyguard maia sandu, maia sandu paza de corp, maia sandu conferinta de presa, maia sandu interviu
26 august 2018, Maia Sandu la manifestația din PMAN alături de garda de corp
 

În cadrul manifestațiilor politice din 26 și 27 august desfășurate în Piața Marii Adunări Naționale, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu era permanent urmărită de un bărbat, iar presa din Chișinău a scris că acesta ar fi bodyguardul Maiei Sandu.

În cadrul conferinței de presă, organizate astăzi, Maia Sandu a negat că ar avea o gardă de corp, spunând că persoana bănuită că ar fi bodyguardul său este un simplu membru de partid, amenințând totodată cu judecata pe cei care insistă pe acest lucru. Cu toate acestea, bloggerul Eugen Luchianiuc a demonstrat că Maia Sandu de fapt are un bodyguard, pe nume Vasile Popa pe care l-a moștenit de fostul ei șef de partid și guvern, Vlad Filat.

Bloggerul a postat patru poze din anii 2012, 2016 și 2018. În toate aceste poze, printr-o “coincidență” lângă Vlad Filat și Maia Sandu apare un bărbat a cărui nume este Vasile Popa.

Anul 2012, Vlad Filat însoțit de Vasile Popa
Anul 2016. Maia Sandu alături de Andrei Năstase la Piața Centrală

 

1 iulie 2018. Maia Sandu în cadrul marșului spre casa liderului PDM, Vlad Plahotniuc
26 august 2018, Maia Sandu la manifestația din PMAN alături de garda de corp

În anul 2016, portalul deschide.md a apelat comunicatorul Partidului Acțiune și Solidaritate pentru a afla detalii despre garda de corp a Maiei Sandu, iar Anastasia Taburceanu a declarat că “PAS are cu domnul Vasile Popa un contract de voluntariat pe funcţia de şofer.”

Total
0
Shares
Total
0
Share