Ministerul Educației anunță concurs privind dotarea cu echipamente și mobiliere pentru 200 de grădinițe

Ministerul Educației și Cercetării invită instituțiile de educație timpurie din țară să participe la un concurs pentru dotarea cu echipamente, mobilier și materiale didactico-metodice. Inițiativa se înscrie în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea calității educației”, implementat de MEC cu suportul Băncii Mondiale.

În urma concursului vor fi selectate 200 de grădinițe beneficiare. Prioritate vor avea instituțiile care au demonstrat o tendință de păstrare sau creștere a numărului de copii în ultimii trei ani, care își propun să crească accesul la serviciile educaționale pentru copiii de până la trei ani și pentru cei în situație de risc.

De asemenea, se va acorda prioritate instituțiilor cu un număr mai mare de copii cu CES, copii refugiați încadrați și care au un angajament puternic pentru îmbunătățirea calității educației timpurii.

Pentru participare, instituțiile urmează să completeze un formular care poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/concurs_gradinita. Data limită pentru completarea formularului este 24.03.2024.

Total
0
Shares
Total
0
Share