Alte știri

Ministru: Care este situația epidemiologică în cadrul Centrelor de plasament din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 26 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 158 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 11 în Transnistria, transmite Telegraph.md 

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a venit cu informații actualizate privind situația epidemiologică în cadrul Centrelor de plasament. Astfel, în cadrul Centrului de plasament Bădiceni, din 122 beneficiari, testați pozitiv la COVID-19, 38 de persoane sunt internate în spital, iar 83 de beneficiari urmează tratamentul, în cadrul Centrului.

Situația epidemiologică din cadrul Centrului de plasament temporar pentru persoanele cu dizabilități Cocieri, din totalul de  74 de beneficiari testați pozitiv la COVID-19, 14 beneficiari confirmați pozitiv, urmează tratament în Spitalul Clinic de Psihiatrie din mun. Chișinău, 60 de beneficiari s-au vindecat.

Centrul de plasament temporar pentru persoanele cu dizabilități Brânzeni nu are persoane testate pozitiv la COVID-19. Cei 71 de beneficiari testați pozitiv s-au vindecat și au revenit în instituții.

loading...

Comments are closed.