Alte știri

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce vârstă împlinește șeful de la MAI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Interne își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Alexandru Jizdan împlinește vârsta de 43 de ani. Cu acest prilej, colegii săi de la MAI îi transmit un mesaj de felicitare.

„Domnule Jizdan, vă mulțumim pentru profesionalismul de care dați dovadă zilnic, pentru implicare, atitudine, responsabilitate și curaj, calități pe care le preluăm și noi, și desigur, pentru simplitatea, respectul și omenia cu care vă tratați angajații dar și oamenii din preajmă. Vă dorim succes în toate începuturile, putere, pace și sănătate, Dumneavoastră și celor dragi inimii. Să trăiți, mulți ani fericiți”, se spune în mesajul publicat pe pagina de Facebook a MAI.

Alexandru Jizdan s-a născut la 13 iunie 1975 în satul Geamăna, raionul Anenii Noi. În 1997 a absolvit  Academia de Poliţie „Ştefan cel Mare”. El a fost numit Ministru al Afacerilor Interne al Republicii Moldova la 20 ianuarie 2016, în componența Guvernului Pavel Filip‎. Anterior, între anii 2015-2016 a fost director-adjunct al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Jizdan cunoaște trei limbi străine: rusa, engleza și franceza. Este căsătorit și are 3 copii.

Pentru a cunoaște mai îndeaproape personalitatea sa, vă invităm să urmăriți această emisiune:

loading...

Comments are closed.