Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi va efectua o vizită la București

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi efectuează vineri, 24 mai curent, o vizită oficială la București, la invitația omologului său român, Angel Tîlvăr.

Cu acest prilej, cei doi oficiali vor avea o întrevedere, în cadrul căreia vor discuta despre stadiul actual al cooperării bilaterale, proiectele și activitățile comune desfășurate, precum și perspectivele de consolidare a parteneriatului.

La București, Anatolie Nosatîi, împreună cu Angel Tîlvăr, va participa la cea de-a 8-a ediție a evenimentului ”Black Sea and Balkans Security Forum”, conferință internațională de securitate, dedicată problemelor de apărare, securitate și relații internaționale în regiunea extinsă a Mării Negre şi a Balcanilor.

Evenimentul, organizat în perioada 23-24 mai de ”New Strategy Centre”, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Apărării Naționale din România, oferă o platformă pentru discuții cu privire la războiul din Ucraina, efectele acestuia asupra securității regionale și globale, amenințările hibride, dar și procesul de reconstrucție a Ucrainei.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share