Alte știri

Ministrul Economiei avertizează că va fi majorat tariful la gaz, dar nu știe cu cât

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a susținut astăzi un briefing de presă, în care a prezentat Raportul de activitate pentru prima săpămână, totodată a vorbit despre prioritățile stabilite pentru perioada următoare. Ministrul a dat de înțeles că tarifele pentru gazele naturale vor fi majorate.

Vadim Brânzan a acuzat fosta guvernare că a micșorat prețurile la gaz, chiar și atunci când acestea trebuiau să fie majorate, vorbind despre luna martie 2018, când au fost micșorate tarifele la gaze naturale, când a crescut prețul de achiziție de la Gazrpom, guvernarea de atunci a argumentat micșorarea prețurilor prin resursele formate în anii precedenți, care pot face ca tarifele să fie păstrate în favoarea cetățenilor.

Ministrul spune că există o problemă a tarifelor la gaz. Acesta spune că prețul scăzut a fost artificial păstrat, iar păstrarea acestor prețuri este o sarcină foarte grea. Brânzan a spus că tarifele cel mai probabil vor fi majorate, doar că nu se știe deocamdată cu cât.

loading...

Comments are closed.